Virkistyspäivä yrityksille

Kitka MTB Ruka Bike Park 24-27.7.2024 maastopyöräilytapahtussa Puss Camp vahvasti mukana. Enduro- ja alamäkivalmennuksia eri tasoisille kuskeille.

Kitka MTB on rento ja viihdyttävä tapahtuma, joka tarjoaa vauhdikasta menoa niin alamäkipyöräilyn konkareille kuin uusille harrastajillekin. Kitkassa ei tarvitse olla kovan luokan DH-kisaaja, vaan kaikki pyöräilystä kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita mukaan! Tavoitteenamme on houkutella yhteen sekä lajin ydin harrastajia että tuoreempia tulokkaita, sekä kaikkia rennosta tunnelmasta ja pyöräilystä kiinnostuneita aktiivisia outdoor-harrastajia.

Puss Camp leirin jälkeen oppeja kannattaa jäädä kertaamaan uuden KITKA RUMBLE -kisan parissa. Rumble tarjoaa viihdyttävän ja kaikille avoimen kisaformaatin, jossa skabaillaan niin ala- kuin ylämäkeen sekä sprinttiradalla. Erikoiskokeita on viisi ja pyörävalinta on vapaa. Sen minkä enduropyörällä alamäessä voittaa, saattaa vaikkapa gravel pyörä viedä sekunteja ylämäki ja sprinttiradoilla.

Rennot iltahengailuit, pyörien spekutukset, näyttävä ja vauhdikas DH-kisa sekä viihdyttävät pituushyppy- ja whip off -sessarit tarjoaa jännitystä ja viihdettä kaikille! Hieno kisaviikko päätetään arvoiseensa lopetukseen iltabileissä livemusan ja bängereitä tarjoavien tiskijukkien tahdissa.

Ruka Bike Parkin tarjonta kattaa DH- ja enduroreitit, Family Parkin, Pump Trackin sekä XC-reitit, jotka ovat osallistujien käytössä koko viikonlopun ajan. Jokaiselle löytyy jotakin! 

Rukan kylän ja ympäristön monipuolinen ravintola-, aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutarjonta varmistaa, että jokainen saa mielekkään tapahtuma- ja matkailukokemuksen. Lisäksi voit majoittua tapahtuman keskellä Rukan Ski-Inn -majoituksissa, jotka tarjoavat kätevän ja viihtyisän tukikohdan pyöräilyviikonlopullesi.

Tärkeää tietoa

Ryhmät

Verkkokaupasta löydät ryhmien kuvaukset. Ryhmää ei voi vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen, joten ostathan lipun siihen ryhmään jossa haluat ajaa. Valmennuksen ohjelma saattaa muuttua keliolosuhteiden sekä ryhmän tason ja toiveiden perusteella. Kaikissa ryhmissä ajetaan riskit minimoiden ja turvallisuus edellä, muistathan siis kuunnella valmentajien ohjeita ja ottaa muut kuskit huomioon!

Varusteet

Kypärä on pakollinen. Lisäksi suosittelemme vähintään polvisuojia.

Säänmukainen varustus.

Muista tarkistaa pyöräsi kunto ja toimivuus ennen tapahtumaa! 

Vuokravarusteet

Vuokraamon palvelut löydät PisteVuokraamosta Rukan kylältä sekä nettivuokraamosta. Tekemällä välinevuokrauksen verkkokaupassa hyvissä ajoin varmistat myös, että suosituimpina ajankohtina saat käyttöösi juuri itsellesi sopivat välineet. PisteVuokraamolta löytyy myös pyörien huoltopalvelu.

Piste Vuokraamon hinnastot sekä aukioloajat kesälle 2024 päivitetään myöhemmin.

Vuokraamo

Majoitus

Ski-Inn majoitus on suunniteltu vartavasten pyöräilijöille: Ski-Inn majoituksessa olet aina Bike Parkissa. Huoneistojen ja mökkien keskeinen sijainti rinteiden ja maastoreittien vieressä mahdollistaa sen, että loma-ajan voi käyttää sihen, mistä eniten pitää. Bike Parkista pääsee helposti levähtämään tai laittamaan ruokaa hetkeksi ennen seuraavia ajoja. Hotelleista löydät pyörien pesupaikat, sähköpyörien latauspisteet ja pyörähotelleja, joissa kaikki pyöräilijän tarvitsemat palvelut ovat helposti majoittujien käytettävissä. 

Ruokailu

Rukalla lomaa viettäessä ei tule pulaa ruokapaikoista, sillä Rukan kylä lukuisine ravintoloineen sijaitsee aivan Bike Parkin vieressä. Ravintoloiden kesä aukioloajat päivitetään myöhemmin.

Ruokailut

Aikataulu

Kaikki valmennukset alkavat kello 10.30 ja päättyvät kello 16.30 Sisältää 60min lounastauon. Tule ajoissa paikanpäälle.

Tapaamispaikka ja -kyltti: PisteVuokraamon rinteen / gondolihissin puoleisella kulmalla.

Hissiliput

Hissiliput eivät kuulu valmennuksen hintaan. Lipunmyyntipisteenä kesällä palvelee Piste Vuokraamo Rukan kylässä. Liput saat ostettua myös gondolin ala-asemilla sekä Village Expressin ala-asemalla sijaitsevista lippuautomaateista. Voit ostaa lipun joko omalle KeyCardillesi, tai ostaa verkkokaupasta uuden KeyCardin, ja noutaa lipun automaatista.

Kannattaa kurkata Ruka Bike Parkin kausikortit, jotka ovat nyt myynnissä ennakkohintaan! Muut hissilippuhinnat kesälle 2024 päivitetään pian!

Hissiliput

Saapuminen

Vauhdikkaammin Rukalle pääsee lentäen Helsingistä. Maata pitkin matkaillen pääsee autolla sekä junalla Ouluun, Rovaniemelle tai Kemijärvelle, josta matka jatkuu bussilla tai omalla autolla Kuusamoon.

Saapuminen

Autolla Rukalle saapuville on käytössä useita eri pysäköintialueita eri puolella tunturia. Pysäköintialueet, joita suosittelemme käyttämään löydät:

Pysäköinti

Virallinen osoite on Rukankyläntie 6 93830, Kuusamo.

Ensiapu

Jokaiselle valmentajalle ja tapahtuman henkilökunnalle on jaettu tapahtuman aikana käytössä oleva EA-ryhmän puhelinnumero, josta avun tavoittaa heti.

Vakuutukset

Valmennettavia ei ole vakuutettu tapahtuman puolesta. Jokainen tapahtumaan osallistuja huolehtii siis omasta vakuutuksestaan ja sen riittävyydestä. Eri vakuutusyhtiöt ovat määritelleet alamäkipyöräilyn ja maastopyöräilyn eri tavoilla vakuutusehdoissaan. Tarkista vakuutuksesi kattavuus ennen valmennukseen saapumista!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä omalla nimellä, varauduthan osoittamaan osallistumisoikeuden näyttämällä lipun ostosta tuleva sähköposti vahvistus. Ilmoittaumispisteen löydät PisteVuokraamosta Rukan kylältä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko siirtää osallistumisoikeuteni?

Jos myyt ostamasi lipun eteenpäin, laitathan meille tiedon sähköpostilla info@pusscamp.com. Lisää viestiin lipun ostajan nimi ja sähköpostiosoite. Lippu käy vain ryhmään johon se on ostettu, eli ryhmän vaihto ei ole mahdollista lipun edelleenmyynnin yhteydessä. Liikuntasetelillä lunastettuja paikkoja ei voi myydä eteenpäin koska ovat henkilökohtaisia. 

Huom! Osallistumisoikeuden siirtämisestä on ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen tapahtuman alkua.

Voinko maksaa osallistumiseni liikuntaedulla?

Liikuntaetu käy Elevate Ylläs Bike Park, Kitka Mtb Ruka Bike Park ja MTB Skills valmennuksiin.

Liikuntaetu ei käy Puss Weekend Sappee Bike Park tapahtumaan.

HUOM! Liikuntasetelillä lunastettuja paikkoja ei voi myydä eteenpäin koska ovat henkilökohtaisia. 

Pyöräilyvalmennus