Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta. Puss Campin arvoihin kuuluvat hyvinvointi, yhteisöllisyys ja arvostaminen. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme, ja panostamme vahvasti valmennustemme laatuun ja turvallisuuteen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen valmennuskokemuksen sisältäen ammattitaitoisen ajotekniikkavalmennuksen lisäksi myös mentaalipuolen valmennusta. Nämä yhdistäen tuomme osallistujille oikean ja turvallisen ajotekniikan lisäksi iloa ja itsevarmuutta ajamiseen. Erilaisten tapahtumien ja valmennusten avulla haluamme myös lisätä pyöräilijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä auttaa heitä löytämään samanhenkistä ajoseuraa ja uusia ystäviä saman harrastuksen parista. Järjestämme valmennuksia ja tapahtumia kaiken tasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo useamman vuoden harrastanut. 

Vuonna 2015 perustetun Puss Campin taustalla oli idea pelkästään naisille suunnatusta pyöräilyleiristä, jonne kaiken tasoiset naiskuskit voisivat tulla ajamaan ja ylittämään itsensä hyvässä seurassa. Heti ensimmäisestä kerrasta lähtien Puss Weekend oli menestys, ja on myyty loppuun siitä lähtien joka vuosi. Nykyään Puss Weekend on Euroopan suurin naisten alalajien tapahtuma ja tarjoaa yli 160 osallistujalleen unohtumattoman viikonlopun pyöräilyn parissa. Meille on tärkeää, että jokainen kuski taustasta riippumatta oppii analysoimaan omaa ajamistaan, taitotasoaan ja riskien ottamista. Näin luomme kannustavaa ja turvallisempaa ajokulttuuria.

Vuosien varrella Puss Campin valmennuksiin ja tapahtumiin on osallistunut tuhansia kuskeja. Vuoden päätapahtuman Puss Weekendin lisäksi järjestämme räätälöityjä pyöräilyvalmennuksia yrityksille ja pienryhmille. Tulevaisuudessa panostamme vahvasti myös laadukkaisiin verkkovalmennuksiin tarjotaksemme yhä useammalle mahdollisuuden nauttia pyöräilyssä kehittymisestä turvallisesti, ja lisätäksemme hyvinvointia niin pyöräilyharrastukseen kuin myös jokapäiväiseen arkeen.

Haluatko kuulla lisää Puss Campista tai valmennuksistamme? Ota yhteyttä!

 

Ryhmät

Elevate on tarkoitettu kaikentasoisille kuskeille.

Verkkokaupasta löydät ryhmien kuvaukset. Ryhmää ei voi vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen, joten ostathan lipun siihen ryhmään, jossa haluat ajaa. Valmennuksen ohjelma saattaa muuttua keliolosuhteiden sekä ryhmän tason ja toiveiden perusteella. Kaikissa ryhmissä ajetaan riskit minimoiden ja turvallisuus edellä, muistathan siis kuunnella valmentajien ohjeita ja ottaa muut kuskit huomioon!

Varusteet

Kypärä on pakollinen, lisäksi suosittelemme vähintään polvisuojia.

Säänmukainen varustus.

Muista tarkistaa pyöräsi kunto ja toimivuus ennen tapahtumaa!

Vuokravarusteet

Vuokravarusteet

Hill Ski Rent Ylläs vuokraa pyöriä ja suojavarusteita. Jos tarvitset valmennukseen pyörän tai suojavarusteita, suosittelemme varaamaan varusteet hyvissä ajoin ennakkoon.

Valmennukseen tuleville -25% alennus vuokrapyöristä ja varusteista. 

Noutaessasi vuokravarusteet, ole valmis näyttämään rannekkeesi ja todistamaan osallistumisesi valmennukseen. Jos vuokravarusteita noutaessa sinulla ei ole ranneketta kädessä, etkä pysty osoittamaan osallistumista valmennustapahtumaan, vuokrauksen yhteydessä peritään normaali vuokrahinta.

Varaa tästä

HUOM! Puss Camp ei vastaa pyörien vuokrauksesta tai lainaamisesta. Jokainen leirille osallistuja huolehtii itse siitä, että hänellä on sopiva välineistö käytössään. Vuokraukset ja lainaukset ovat aina vuokraajan ja vuokralle antajan välisiä sopimuksia, eikä Puss Camp toimi välittäjänä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä omalla nimellä, varauduthan osoittamaan osallistumisoikeuden näyttämällä lipun ostosta tulevan sähköpostivahvistuksen. Ilmoittaumispisteen löydät lipunmyynnin yhteydessä olevasta infopisteestä. Infopiste sijaitsee Taiga -rakennuksen alakerrassa, mene ulkokautta vasemman puoleiset portaat alas ja liukuovista sisään. Samoissa tiloissa sijaitsee myös Hill Ski Rent.

 

Aikataulu

Kaikki valmennukset alkavat kello 10.30 ja päättyvät kello 16.30, sisältää 60min lounastauon. 

Junnu-ryhmien kokoontuminen mattohissin alaosassa, muiden ryhmien kokoontuminen Taiga -rakennuksen alakerrassa sijaitsevan infopisteen edessä.

Tule ajoissa paikanpäälle.

Saapuminen

Ylläs sijaitsee Kolarin kunnassa Länsi-Lapissa, 115 km napapiirin pohjoispuolella – vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Kolarin rautatieasemalta. Jokaiselta junalta ja lennolta on bussiyhteys Ylläkselle. Ylläkselle voi saapua autolla, junalla ja lentäen.

Palvelut ja reitit ovat keskittyneet Äkäslompolon ja Ylläsjärven kyliin, jotka sijaitsevat Yllästunturin vastakkaisilla puolilla. Kylien etäisyys tietä pitkin on 15 km. Ylläs Bike Park sijaitsee Ylläsjärven puolella.etäisyys tietä pitkin on 15 km. Ylläs Bike Park sijaitsee Ylläsjärven puolella.

Majoitus

Lapland Hotel Saaga majoitustarjous ajaksi 15.-21.7.2024 verkkokaupassa -10% alennus päivän joustavasta hinnasta varauskoodilla: PROPUSS

Lisätietoja:

Majoitushintaan sisältyy aamiainen.

Ilmainen muutos- ja peruutusoikeus tulopäivään klo 18.00 saakka, jonka jälkeen peruutuskulut 100%. Sisältää Lapland Hotels Club jäsenedut jäsenille.

Varaukset vain verkkokaupasta, osoitteessa: Lapland Hotels

Varaukset vain verkkokaupasta, osoitteessa: Lapland Hotels

Ylläksen alueella on hotellien lisäksi myös monenlaista muuta majoitusta tarjolla; mökkejä, caravan-alue ja chaletseja.

Majoitusta voi hakea myös näiltä sivustoilta:

Ylläs majoitus

Lomarengas

Airbnb asunto

Ruokailu

Ylläs Bike Parkin alueella on useampi ravintola auki, josta saa monipuolista syötävää myös erikoisruokavalion omaaville. Ravintoloista auki mm. Hissi Bistro (sijaitsee tuolihissin ala-aseman tuntumassa), Ravintola Kammi (sijaitsee Ylläksen huipulla) sekä Taiga ravintola (sijaitsee Taiga rakennuksessa).

Hissiliput

Hissiliput eivät kuulu valmennuksen hintaan. Lipunmyyntipiste sijaitsee Taiga -rakennuksen alakerrassa, mene ulkokautta vasemman puoleiset portaat alas ja liukuovista sisään. Samoissa tiloissa sijaitsee myös Hill Ski Rent. Voit ostaa lipun joko omalle KeyCardillesi, tai ostaa uuden KeyCardin lippupisteeltä. Valmennukseen tuleville -10% alennus hissilipusta, kun ostat sen suoraan lipunmyynnistä. Muista mainita tiskillä, että olet osallistumassa ELEVATE-valmennustapahtumaan. Lista osallistujista löytyy lipunmyyjiltä.

Ensiapu

Jokaiselle valmentajalle ja tapahtuman henkilökunnalle on jaettu tapahtuman aikana käytössä oleva EA-ryhmän puhelinnumero, josta avun tavoittaa heti. Jos sinulle sattuu jotain pientäkin vahinkoa tapahtuman aikana, voit käydä tarkistuttamassa tilanteen ja puhdistamassa haavat EA-pisteellä. Puss Campilla yleisin EA-ryhmän huomiota vaatinut vahinko on erilaiset naarmut ja ruhjeet, joilta voit välttyä käyttämällä suojia ja asianmukaisia ajovarusteita. Valmennustapahtuman ajan Ylläs Bike Parkissa päivystää ensiapu. 

Suosittelemme myös 112-apin lataamista puhelimeesi.

Vakuutukset

Valmennettavia ei ole vakuutettu tapahtuman puolesta. Jokainen tapahtumaan osallistuja huolehtii siis omasta vakuutuksestaan ja sen riittävyydestä. Eri vakuutusyhtiöt ovat määritelleet alamäkipyöräilyn ja maastopyöräilyn eri tavoilla vakuutusehdoissaan. Tarkista vakuutuksesi kattavuus ennen valmennukseen saapumista!

Pyöräilyvalmennus