PUSS CAMP?

OUR TIME HAS VALUE

Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta. Puss Campin arvoihin kuuluvat hyvinvointi, yhteisöllisyys ja arvostaminen. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme, ja panostamme vahvasti valmennustemme laatuun ja turvallisuuteen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen valmennuskokemuksen sisältäen ammattitaitoisen ajotekniikkavalmennuksen lisäksi myös mentaalipuolen valmennusta. Nämä yhdistäen tuomme osallistujille oikean ja turvallisen ajotekniikan lisäksi iloa ja itsevarmuutta ajamiseen. Erilaisten tapahtumien ja valmennusten avulla haluamme myös lisätä pyöräilijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä auttaa heitä löytämään samanhenkistä ajoseuraa ja uusia ystäviä saman harrastuksen parista. Järjestämme valmennuksia ja tapahtumia kaiken tasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo useamman vuoden harrastanut. 

Vuonna 2015 perustetun Puss Campin taustalla oli idea pelkästään naisille suunnatusta pyöräilyleiristä, jonne kaiken tasoiset naiskuskit voisivat tulla ajamaan ja ylittämään itsensä hyvässä seurassa. Heti ensimmäisestä kerrasta lähtien Puss Weekend oli menestys, ja on myyty loppuun siitä lähtien joka vuosi. Nykyään Puss Weekend on Euroopan suurin naisten alalajien tapahtuma ja tarjoaa yli 160 osallistujalleen unohtumattoman viikonlopun pyöräilyn parissa. Meille on tärkeää, että jokainen kuski taustasta riippumatta oppii analysoimaan omaa ajamistaan, taitotasoaan ja riskien ottamista. Näin luomme kannustavaa ja turvallisempaa ajokulttuuria.

Vuosien varrella Puss Campin valmennuksiin ja tapahtumiin on osallistunut tuhansia kuskeja. Vuoden päätapahtuman Puss Weekendin lisäksi järjestämme räätälöityjä pyöräilyvalmennuksia yrityksille ja pienryhmille. Tulevaisuudessa panostamme vahvasti myös laadukkaisiin verkkovalmennuksiin tarjotaksemme yhä useammalle mahdollisuuden nauttia pyöräilyssä kehittymisestä turvallisesti, ja lisätäksemme hyvinvointia niin pyöräilyharrastukseen kuin myös jokapäiväiseen arkeen.

Haluatko kuulla lisää Puss Campista tai valmennuksistamme? Ota yhteyttä!

 

start-before-youre-ready-desktop