Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tuotteet valmistetaan juuri sinulle tilauksen yhteydessä, näin varmistamme että säästämme ylituotantoa.

Palveluntarjoaja tarjoaa palvelun asiakkaille 14 päivän palautusoikeuden. Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista mikäli tuote on jo toimitettu palveluntarjoajan varastosta eteenpäin. Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti.

Asiakas vastaa tuotteen arvon alenemisesta mikäli tuote on otettu käyttöön. Tuotteet ja niiden pakkausten koko sisältö on palautettava alkuperäisissä pakkauksissaan ja ne on pakattava huolellisesti ennen palautusta. Tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen palautuksen yhteydessä.

Palautuksen tekeminen

Tuotteet voi palauttaa veloituksetta palveluntarjoajan asiakaspalvelun toimittamien ohjeiden mukaisesti. Palveluntarjoaja maksaa Suomesta lähetetyn palautuksen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista lähettää normaalina postipakettina tai kirjeenä. Asiakas on velvoitettu esittämään kuitin tai ostotodistuksen palautuksen yhteydessä.

 Palautuksen ohjeet: laita meille sähköpostia info@pusscamp.com

Kerro palautuksen syy. Laitamme sinulle sähköpostilla palautuksen ohjeet.

Hyvitys

Palveluntarjoaja palauttaa palautettuun tuotteeseen liittyvät suoritukset asiakkaalle tilauksessa käytetyllä maksutavalla. Palveluntarjoaja suorittaa palautuksen viimeistään 14 päivän kuluttua siitä kun on vastaanottanut palautetut tuotteet.