PUSS CREW

MEET THE CREW

Elise Kulmala pyöräilyvalmentaja
ELISE KULMALA
  • Tapahtumajärjestäjä
  • Pyöräilyvalmentaja
  • Ammattivalokuvaaja
  • Ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach®

Puss Campin perustaja, pyöräily-coach, ratkaisukeskeinen valmentaja, ammattivalokuvaaja, tapahtumajärjestäjä – mutta ennen kaikkea omannäköisen elämän rakentamisen ammattilainen. Pitkään yrittäjänä toimineena Elise on monissa liemissä keitetty eikä hätkähdä vähästä, mutta on samaan aikaan lempeä, eläväinen ja läsnäoleva persoona. Hänen elämässä on vahvasti läsnä monipuolinen liikkuminen, mielen kehittäminen ja puhdas ruoka.

 Vauhti on virrannut verissä aina, mutta pyöräilyn pariin tuli ajauduttua vasta myöhemmällä iällä. Näin jälkiviisaana harrastuksen alkutaipaleelle olisi tarvinnut myös itse enemmän ohjausta ja opastusta, jotta kaikkea ei olisi tarvinnut oppia kantapään kautta. Viimeistään vakavat onnettomuudet herättivät turvallisuuden tärkeyteen pyöräilyn kaltaisissa vauhtilajeissa.

Nuo kokemukset ovat olleet omiaan myös ihmisyyden ymmärtämiseen – kuinka tärkeää on huomioida fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös henkinen puoli. Ihmismieli vaikuttaa suunnattomasti meidän jokapäiväisessä elämässä, ja sen kautta itsensä kehittäminen on sidoksissa kaikkeen tekemiseemme.

Kaikki nämä ovat taustatekijöinä valmentajaksi ryhtymiselle: tekniikan osaaminen ja itsensä ja mielensä ymmärtäminen ovat vahva perusta hyvän harrastamisen mahdollistajiksi ja pitävät sen positiivisia tuntemuksia tuovana aktiviteettina. Elisen jämpti, mutta lempeä tapa ohjeistaa antaa hedelmällisen alustan oppimiselle.

Marko Raittinen
MARKO RAITTINEN
  • Personal trainer
  • Toiminnallisen harjoittelun ammattilainen
  • Ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach®

Marko, tuo rauhallinen ja helposti lähestyttävä "nallekarhu", tuo mukanaan yli kahden vuosikymmenen mittaisen kokemuksen pyöräilystä ja pyöräilijän fysiikkaharjoittelusta. Hän on kokenut monipuolisesti eri pyöräilylajit, sekä koulutettu personal trainer, joka on syventynyt ihmisen toiminnalliseen anatomiaan. Mikä on rakentanut vahvan perustan hänen asiantuntemukselleen.

Pusscampin tiimissä Marko tuo arvokasta panosta, sillä uskomme hänen kykyynsä auttaa meitä kaikkia tulemaan paremmiksi pyöräilijöiksi. Marko ei ole vain teoriassa vahva, vaan hänellä on ainutlaatuinen taito tuoda teoria käytäntöön harjoittelussa. Hänen kykynsä integroida eri lajeihin soveltuvia harjoitteita heijastaa hänen laajaa kokemustaan.

Marko on itse kokenut kuntosaliharjoittelun, maratonit, triathloneiden ja maastopyöräilytapahtumien maailman, mikä antaa hänelle syvällisen näkökulman valmennustyöhön, erityisesti pyöräilyn parissa. Hänen vahva osaamisensa toiminnallisesta anatomista ja sen tuominen harjoitteluun antavat ainutlaatuisen näkökulman valmennukseen. Hän näkee kehon toiminnallisena kokonaisuutena ja korostaa voiman, kehon hallinnan ja liikkuvuuden merkitystä kokonaisvaltaisessa harjoittelussa.

Marko on täällä auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi ja nauttimaan pyöräilykokemuksistasi enemmän kuin koskaan. Liity mukaan matkalle kohti vauhdikkaampaa ja taitavampaa pyöräilyä Markon luomien verkkovalmennusten avulla. Hän tarjoaa ainutlaatuista näkemystä ja asiantuntemusta, joka tekee pyöräilystäsi kokonaisvaltaisesti parempaa.

Pyöräilyvalmennus