TREK BIKES

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

Kuulostaa järkevältä, että polkupyörävalmistaja välittää ympäristöstä. Valmistamme tuotetta, joka tarjoaa ratkaisun moniin maailman monimutkaisimpiin ongelmiin — ruuhkiin, kansanterveyteen, ilmastonmuutokseen. Mutta liian pitkään pyöräilylle on annettu ympäristöpassi tämän oletuksen perusteella. Myös tuotteet, jotka hyödyttävät ihmisiä ja planeettaa, jättävät jälkeensä jalanjäljen. Ja tuohon jalanjälkeen meidän on puututtava.

Vuonna 2020 suoritimme ensimmäisen päästöauditointimme ymmärtääksemme paremmin vaikutustamme ja luodaksemme suunnitelman tullaksemme tietoisemmaksi ja kestävämmäksi globaaliksi kansalaiseksi. Tämä raportti esittää saamamme tulokset, selittää toimenpiteet, joihin olemme ryhtyneet keventääksemme jalanjälkeämme, antaa tarkat tiedot tavoitteistamme ja kertoo muutosvisiomme. 

Nämä ovat ensimmäiset vaiheet matkalla, jonka olemme sitoutuneet tekemään. Julkaisemme säännöllisesti raportteja ja päivityksiä edistymisestämme ja jaamme oppimamme asiat sekä onnistumisemme, jotta kymmenen vuoden päästä voimme ylpeänä katsoa taaksepäin ottamiamme edistysaskelia.

LIV BIKES

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

LIV-pyörät on suunniteltu itsevarmoille, upeille ja ennen kaikkea vauhdinnälkäisille naisille. LIVin suunnittelijat ovat naisia, LIVin tekijät ovat
tehdasta myöden naisia ja ne, jotka pistävät pyörät säälimättömiin testeihin ovat, arvasit oikein, naisia. Naisenergiaa ja tahtoa uhkuvan tiimin tärkeimpänä tehtävänä on tehdä pyöriä, jotka eivät ainoastaan vie ihania naisia seikkailuihin vaan myös tekevät sen tinkimättömällä tyylillä ja jokaisen naisen persaukseen sopivalla tavalla. Siksipä LIV on merkki, johon luottaa moni pitkään harrastanut, ammattilainen ja kilpaa ajava ihana, upea nainen.


Ja kyllä! Värillä ja menopelin ulkonäöllä saa olla väliä. Modernin sporttinen tyyli, konstailemattoman cool muotoilu ja ripaus blingiä, jonka jokainen nainen ansaitsee.

 

Tämä Giantin perheeseen kuuluva LIV (vuodesta 2008), on ensimmäinen pyöräily brändi, joka on kokonaan omistettu naisille. Ollaan me naiset ylpeitä siitä!

 

Ryhdikäs nainen kantaa näyttävästi vaatteensa, LIV -pyörä vauhdikkaasti ajajansa! Ja toki ryhdikkäästi luomulla ja sähköllä!!

GARMIN

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

Valmistamme tuotteita, jotka on suunniteltu ulkoilmaelämään. Teemme töitä, jotta asiakkaamme saavat kaiken irti harrastuksistaan.

Meillä on yli 17 000 työntekijää 80 toimistossa ympäri maailmaa. Valmistamme GPS-navigointituotteita ja puettavaa teknologiaa autoilu-, ilmailu-, veneily-, ulkoilu- ja kuntoilumarkkinoille. Mielestämme joka päivä on uusi mahdollisuus innovoida ja päihittää eilisen tulokset.

Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Jokainen työntekijä on sitoutunut palvelemaan asiakkaita ja muita työntekijöitä esimerkillisellä toiminnallaan ja toteuttamalla lupauksemme

POLE BICYCLE

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

Pole on suomalainen maastopyörämerkki ja valmistamme huippulaatuiset tuotteemme Muuramessa. Teemme Puss Campin kanssa yhteistyötä, koska haluamme olla mukana edistämässä kotimaisen maastopyöräilyn ilosanomaa. Polen tiimillä on jaettavana tietoa ja kokemuksia, joita olemme omilta reissuiltamme ympäri maailmaa keränneet. Nautitaan Puss Campin tunnelmasta yhdessä!

CANYON BIKES

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

Canyon kehittää huipputason polkupyöriä – kaikille.

 

Canyon tekee joka päivä töitä rakentaakseen maailman parhaita pyöriä ja tarjotakseen täydellisen ajokokemuksen jokaiselle ajotyylistä ja budjetista riippumatta.

 

Tulokset puhuvat puolestaan. Canyoneita näkee maanteillä, poluilla ja bikeparkeissa kaikkialla Suomessa. Lisäksi pyörämme ovat niittäneet menestystä niin median testeissä kuin ammattilaiskilpailuissakin. Nämä samat huippupyörät ovat saatavilla kaikille.

 

Canyon on ollut edelläkävijä polkupyörien suoramyynnissä ja tehnyt verkko-ostamisesta yksinkertaista ja riskitöntä. Oikean runkokoon valitseminen on tehty helpoksi ja asiantunteva ja ystävällinen suomenkielinen asiakaspalvelumme ja paikallinen jälkimarkkinointimme takaavat, että mutkaton asiakaskokemus jatkuu myös pyörän hankinnan jälkeen.

 

Puss Camp tekee todella ansiokasta työtä tutustuttaessaan yhä uusia ihmisiä maastopyöräilyyn ja me olemme ylpeitä saadessamme olla mukana kertomassa maastopyöräilyn mahtavuudesta ja toivottamassa uudet kuljettajat tervetulleiksi upean harrastuksen pariin. Nähdään bikeparkissa!

DIAMOND BIKES

 • Instagram
 • Facebook

Pyörien erikoisliike yli 20 vuoden kokemuksella Tuusulan Sahankulmassa, tarjoamme

pyöriä perheen jokaiselle kuskille. Huollamme pyörät merkkiin katsomatta.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman varaosia, varusteita sekä muita

oheistuotteita, jotka olemme itse kokeneet hyviksi.

Pyrimme siihen että tunnemme jokaisen tuotteemme ja voimme ylpeänä seistä

niiden takana tietäen että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme, olemme myös näkyvillä kaikissa Puss

Campin tapahtumissa kaudella 2022!

MERI-TEIJO BIKE PARK

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

Tahdomme vaikuttaa maasto- ja hissipyöräilyn parissa Suomessa.   Pusscampin kanssa näkemyksemme kohtaavat hyvin. Valmentajina toimii lajin ammattilaiset ja näin kykenemme yhdessä viemään lajia terveeseen suuntaan ammattimaisella otteella. Turvallisuus on vain yksi tärkeimmistä kehityksen kulmakivistä. Pusscampin kanssa onnistumme järjestämään valmennuksia ja tapahtumia, joissa viihtyvät kaikki. Osallistujat saavat kokea elämyksiä ja kullanarvoisia oppeja lajista

SAPPEE BIKE PARK

 • Instagram
 • Facebook

 Sappeesta löytyy kattavat Bike Park palvelut, vuokrapyöriä ja -varusteita kaiken kokoisille sekä Bike Park-pyöräily opetusta, yksityisopetuksesta ryhmäopetuksiin. Sappeella myös monipuolisesti matkailukeskuspalveluita, kuten majoitus- ja ravintolapalveluita.