top of page
Pyörävarikko.jpg

Pyörävarikko

PYÖRÄILYN ERIKOISLIIKEKETJU

Pyörävarikko on kaikkia pyöräilijöitä palveleva pyöräilyn erikoisliikeketju, joka on apunasi kaikissa pyöräilyyn liittyvissä tarpeissasi. Pyörävarikon intohimona on keskittyä laadukkaisiin 
pyöräilyalan tuotteisiin ja palveluihin.

Myymälät pyörähuoltoineen löytyy Vantaalta, Kuopiosta, Joensuusta, Jyväskylästä ja Imatralta. 
Myymälöiden lisäksi verkkokauppa palvelee jokaista pyöräilijää ympäri Suomen ja vuorokauden.

 • Instagram
 • Facebook
_DSC5162.jpg

Garmin Finland

VALMISTAMME TUOTTEITA,
JOTKA ON SUUNNITELTU ULKOILMAELÄMÄÄN.

Teemme töitä, jotta asiakkaamme

saavat kaiken irti harrastuksistaan.

Meillä on yli 17 000 työntekijää 80 toimistossa ympäri maailmaa. Valmistamme GPS-navigointituotteita ja puettavaa teknologiaa autoilu-, ilmailu-, veneily-, ulkoilu- ja kuntoilumarkkinoille. Mielestämme joka päivä on uusi mahdollisuus innovoida ja päihittää eilisen tulokset.

Yrityskulttuurimme perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Jokainen työntekijä on sitoutunut palvelemaan asiakkaita ja muita työntekijöitä esimerkillisellä toiminnallaan ja toteuttamalla lupauksemme

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
_DSC3324.jpg

O.ME

UUSI LUONNOLLISEMPI
BCAA-OPTIMOINTIJUOMA!

O.ME on Hartwallin uusi funktionaalinen hyvinvointibrändi, joka inspiroi henkilökohtaiseen kehittymiseen ja oman potentiaalin löytämiseen. O.ME:n onlyhenne sanoista O.PTISIME ME ja se korostaa mielen ja kehon välistä optimaalista tasapainoa, jossa aktiivisuus ja palautuminen sopivassa suhteessa tukevat kokonaisvaltaista pitkäkestoista hyvinvointia. O.ME-juomat sisältävät BCAA:ta, vitamiineja, elektrolyyttejä ja mineraaleja, jotka auttavat jaksamaan ja palautumaan aktiivisen arjen keskellä. Mustissa tölkeissä olevat Focus & Energise -tuotteet sisältävät 180mg luontaista kofeiinia kun taas valkoiset Recarge & Recover -tuotteet ovat kofeeinittomia.

 • Instagram
_DSC4573.jpg

Jersey53.fi

YRITYKSEMME ON PERUSTETTU 2004

Tähän päivään mennessä olemme onnistuneet kasvamaan yhdeksi maailman suurimmista sublimaatiotekniikalla urheilutekstiilejä valmistavista yrityksistä. Varmistaaksemme tuotteiden parhaimman mahdollisen laadun sekä käyttömukavuuden, seuraamme tarkasti trendien vaihtelua sekä kehittelemme aktiivisesti uusia innovaatioita yhdessä johtavien urheiluseurojen sekä tekstiilialan ammattilaisten kanssa. Alun perin JER53Y-tuotemerkkiä – tarkoituksena oli keskittyä vain jääkiekkotekstiilien valmistukseen. Jääkiekko on lajina edelleen asiakkaidemme keskuudessa suosituinta, mutta valikoimamme ovat laajentuneet myös useille muillekin sektoreille kuten salibandyn, jalkapallon, koripallon, pyöräilyn ja rullakiekon pariin. JER53Y-tuotemerkki on rekisteröity 15:ssä eri maassa, jotka ovat Tšekki, Slovakia, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ruotsi, Norja, Suomi, Belgia, Hollanti, Ranska, Italia, Yhdysvallat, Kanada sekä Japani.

Päätehtaamme sijaitsee Tšekissä, mutta Suomen myymälässämme sijaitsee Tampereen Pirkkalassa, Kauppakeskus Veskassa.

Yrityksellämme on kaikki toimipisteet mukaan lukien yli 5000 neliömetriä toimitilaa ja yli 180 työntekijää. Valmistamme päivittäin kaikkialle maailmalle lähteviä ja monenlaiseen urheiluun tarkoitettuja lähetyksiä. Tuotekehityskeskuksemme työskentelee jatkuvasti uusien tuotteiden, designin ja tuotteiden ominaisuuksien parissa. Valmis tuotteemme koostuu maailmanluokan materiaaleista, jotka tulevat pääosin Italiasta. Huippulaadukkaat kankaat ja langat tekevät tuotteistamme laadukkaita sekä kestäviä. Pelipaitojen ja muiden urheiluasusteiden valmistaminen onnistuu meiltä helposti – olit sitten aloittelija tai vaativa ammattilainen.

Teemme jatkuvaa yhteistyötä harrastajien ja ammattilaisurheilijoiden kanssa. Tästä syystä olemme terävintä kärkeä urheiluun tarkoitettujen vaatteiden kehityksessä. Meiltä löytyy myös tuotteita faneille ja urheilun ystäville, kuten pipoja, lippiksiä, kasseja, reppuja, huiveja, tarroja ja viirejä.

 • Instagram
 • Facebook
_DSC4001.jpg

Sappee Bike Park

PÄLKÄNE

Bike Park-pyöräily jo vuodesta 2008. Sappee Bike Parkissa panostetaan monipuolisuuteen, ratoja löytyy junioreille, aloittelijoille, harrastajille sekä aktiiviharrastajille. Sappee on ollut monessa Bike Parkiin liittyvissä seikoissa pioneeri, Sappeella oli mm. Suomen ensimmäiset FMBIA Bike Park-ohjaajat, Bike Patrolit sekä mattohissi bike park-käytössä. Sappee on panostanut ja panostaa jatkossakin pyöräreittien koneelliseen rakentamiseen sekä huoltamiseen. Bike Parkista löytyy kattava välinevuokraamo, josta löytyy fillarit ja suojavarusteet junioreista aikuisiin. Vuokraamon yhteydessä toimii Shop, josta löytyy hyvä valikoima ajovaatteita sekä -varusteita. Sappee Bike Park, Vuoden Bike Park 2021.

 • Instagram
 • Facebook

Anetcom

ANETCOM ON VALTAKUNNALLINEN
MAINOSMATERIAALIEN TOTEUTTAJA.

Anetcomin kattavasta palvelutarjonnasta löytyy niin autoteippaukset, suurkuvatulosteet, banderollit, mainoskyltit, mainostekstiilit, auringonsuojakalvot

sekä paljon muuta!
Kaikki tuotteet myös asennettuna missä päin

tahansa Suomea.

Me Anetcomilla tunnemme kattavasti erilaiset mainostuotteet ja mainosratkaisut. Palvelumme perustuu korkeaan laatuun, ketteryyteen ja aidosti asiakaslähtöiseen työskentelytapaan: haluamme ratkaista kaikki tarpeesi nopeasti, joustavasti ja kestävien tuotteiden avulla.

Kun tarvitset monipuoliset mainostuotteet ja kokonaisvaltaiset ratkaisut missä päin Suomea tahansa, hyödynnä vapaasti ammattitaitoamme ja vuosien myötä kertynyttä pitkällistä kokemustamme.

Ota meihin yhteyttä ja kerro,

kuinka voisimme parhaiten palvella!

Olemme täällä Teitä varten – tervetuloa!

 • Instagram
 • Facebook
_DSC5184.jpg

Nordic Rack

OLE VAHVEMPI, AJA TURVALLISEMMIN
- JA VALITSE VAPAUS HARJOITELLA KUN SINULLE SOPII.

Ergonominen Nordic Rack hyvinvointikaluste säästää aikaa, tilaa ja ympäristöä. Toimisto ulkoilmaihmisille ja pyöräilijöille. Hyvinvointikaluste on ammattivoimavalmentajien ja maastopyöräiljöiden suunnittelema, ja se on valmistettu Suomessa vastuullisesti.  Meitä inspiroi Suomen luonto, ja käytämme kalusteissa suomalaista puuta.

 

Nordic Rack vapauttaa aikaasi, kun aina ei tarvitse siirtyä työpisteeltä liikuntapaikalle. Jo 30 minuutissa  ehdit tehdä tehokkaan treenin, kun siirtymiin ei kulu aikaa. Liikut turvallisesti, ympäristöä kuormittamatta pienemmällä hiilijalanjäljellä.

 

Oletko koskaan kokenut, että aika ei riitä arjessa harjoitteluun?
 

Vahvempi arjessa - vahvempi polulla.  Jo muutaman minuutin treeni päivässä ylläpitää kuntoa ja parantaa vireyttäsi. Säilytä pyöräsi tilaa säästäen ja treenaa yhdessä virtuaalisesti ajokavereiden kanssa turvallisesti ympäri vuoden.  Maastopyöräilijä tarvitsee kehittyäkseen oheisharjoittelua ja lihashuoltoa. Hyvinvoiva ja huollettu keho ja mieli tekee maastossa ajamisesta hauskempaa ja turvallisempaa.

 • Instagram
 • Facebook
_DSC0478.jpg

Diamond Bikes

PYÖRIEN ERIKOISLIIKE YLI 20
VUODEN KOKEMUKSELLA.

Tuusulan Sahankulmassa, tarjoamme pyöriä perheen jokaiselle kuskille. Huollamme pyörät merkkiin katsomatta.Tarjoamme myös kattavan valikoiman

varaosia, varusteita sekä muita oheistuotteita, jotka olemme itse kokeneet hyviksi.Pyrimme siihen että tunnemme jokaisen tuotteemme ja voimme ylpeänä seistä niiden takana tietäen että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme,

olemme myös näkyvillä kaikissa

Puss Campin tapahtumissa kaudella 2023!

 • Instagram
 • Facebook
_DSC0438.jpg

Canyon Bikes

CANYON KEHITTÄÄ HUIPPUTASON
POLKUPYÖRIÄ - KAIKILLE.

Canyon tekee joka päivä töitä rakentaakseen maailman parhaita pyöriä ja tarjotakseen täydellisen ajokokemuksen jokaiselle ajotyylistä ja budjetista riippumatta.

 

Tulokset puhuvat puolestaan. Canyoneita näkee maanteillä, poluilla ja bikeparkeissa kaikkialla Suomessa. Lisäksi pyörämme ovat niittäneet menestystä niin median testeissä kuin ammattilaiskilpailuissakin. Nämä samat huippupyörät ovat saatavilla kaikille.

 

Canyon on ollut edelläkävijä polkupyörien suoramyynnissä ja tehnyt verkko-ostamisesta yksinkertaista ja riskitöntä. Oikean runkokoon valitseminen on tehty helpoksi ja asiantunteva ja ystävällinen suomenkielinen asiakaspalvelumme ja paikallinen jälkimarkkinointimme takaavat, että mutkaton asiakaskokemus jatkuu myös pyörän hankinnan jälkeen.

 

Puss Camp tekee todella ansiokasta työtä tutustuttaessaan yhä uusia ihmisiä maastopyöräilyyn ja me olemme ylpeitä saadessamme olla mukana kertomassa maastopyöräilyn mahtavuudesta ja toivottamassa uudet kuljettajat tervetulleiksi upean harrastuksen pariin. Nähdään bikeparkissa!

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
_DSC5199.jpg

Pole Bicycle

POLE ON SUOMALAINEN MAASTOPYÖRÄMERKKI.

Valmistamme huippulaatuiset tuotteemme Muuramessa. Teemme Puss Campin kanssa yhteistyötä, koska haluamme olla mukana edistämässä kotimaisen maastopyöräilyn ilosanomaa. Polen tiimillä on jaettavana tietoa ja kokemuksia, joita olemme omilta reissuiltamme ympäri maailmaa keränneet. Nautitaan Puss Campin tunnelmasta yhdessä!

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
bottom of page