top of page
Puss Camp pyöräilyvalmennus

VARUSTEET

Tältä sivulta löydät tietoa Puss Weekendin pakollisista ja suositelluista varusteista ryhmäkohtaisesti.

 

Perjantai-illan tekniikkatreeneissä riittää avokypärä, mutta lauantain kaikissa bike parkissa ja enduroradoilla tehtävissä treeneissä full face -kypärä on pakollinen. Suosittelemme myös ajolaseja kaikille.

 

Muista tarkistaa pyöräsi kunto ja toimivuus ennen tapahtumaa! Jos pyöräsi kaipaa pientä virittämistä tai korjaamista leirin aikana, voit pyytää apua valmentajilta tai piipahtaa huoltokumppanimme kojulla.


Rookie: Täysjousitettu pitkäjoustoinen trail-, enduro- tai alamäkipyörä, jousto 130–200 mm. Pakolliset varusteet full face -kypärä ja polvisuojat. Perjantai-illan ja lauantaiaamun harjoituksissa voi käyttää myös avokypärää. Suositeltuja varusteita ovat selkäsuoja, alamäkiajoon soveltuvat ajokengät ja kenkiin sopivat pitävät polkimet. Jos tarvitset vuokrapyörän ja -suojat, varaa ne ajoissa Sappeen vuokraamosta! Voit osallistua ryhmään myös täysjoustosähköpyörällä.


DH: Alamäkipyörä tai pitkäjoustoinen täysjoustopyörä, jousto 150–200 mm. Pakollisia suojavarusteita ovat full face -kypärä ja polvisuojat. Suosittelemme myös selkäpanssaria, mahdollisesti rintasuojaa sekä kyynärsuojia. Perjantai-illan harjoituksissa voi käyttää myös avokypärää. 

DH1 & D2 voit osallistua  näihin ryhmiin myös täysjoustosähköpyörällä.

 

Enduro: Trail- tai enduropyörä levyjarruilla, jousto 130–180 mm. Suosittelemme täysjoustopyörää, mutta kokeneet kuskit voivat valita myös jäykkäperäisen trailimasiinan. Myös sähköpyörällä osallistuminen onnistuu. Pakollisia suojavarusteita ovat full face -kypärä ja polvisuojat. Suosittelemme myös selkäpanssaria, mahdollisesti rintasuojaa sekä kyynärsuojia. Perjantai-illan harjoituksissa voi käyttää myös avokypärää. Ota mukaan myös juotavaa ja pientä evästä, päivän aikana voi tulla nälkä! 

Enduro1 & Enduro2 voit osallistua  näihin ryhmiin myös täysjoustosähköpyörällä.

 

XC: Polkuajoon soveltuva enduro- tai XC-pyörä, joustoa 130–150 mm. Voit myös osallistua fatbikella tai jäykkäperäisellä maastopyörällä. Kypärä on pakollinen. Pakkaa hyvin selässä kulkevaan reppuun juomista, evästä ja varaosia (vähintään sisäkumi, mahdollisesti myös vaihtajan korvake). 


E-bike: Täysjoustosähköpyörä, jousto 130–180 mm. Pakollisia varusteita kypärä ja polvisuojat. Ota mukaan laturi tai vara-akku, jotta ehdit lounastauolla ladata itsesi lisäksi ajopelisi.

bottom of page