top of page
_DSC3324.jpg

VARUSTEET

Tältä sivulta löydät tietoa Puss Weekendin pakollisista ja suositelluista varusteista ryhmäkohtaisesti.

 

Perjantai-illan tekniikkatreeneissä riittää avokypärä, mutta lauantain kaikissa bike parkissa ja enduroradoilla tehtävissä treeneissä full face -kypärä on pakollinen. Suosittelemme myös ajolaseja kaikille.

 

Muista tarkistaa pyöräsi kunto ja toimivuus ennen tapahtumaa! 


Rookie: Täysjousitettu pitkäjoustoinen trail-, enduro- tai alamäkipyörä, jousto 130–200 mm. Pakolliset varusteet full face -kypärä ja polvisuojat. Perjantai-illan ja lauantaiaamun harjoituksissa voi käyttää myös avokypärää. Suositeltuja varusteita ovat selkäsuoja, alamäkiajoon soveltuvat ajokengät ja kenkiin sopivat pitävät polkimet. Jos tarvitset vuokrapyörän ja -suojat, varaa ne ajoissa Sappeen vuokraamosta! Voit osallistua ryhmään myös täysjoustosähköpyörällä.


DH: Alamäkipyörä tai pitkäjoustoinen täysjoustopyörä, jousto 150–200 mm. Pakollisia suojavarusteita ovat full face -kypärä ja polvisuojat. Suosittelemme myös selkäpanssaria, mahdollisesti rintasuojaa sekä kyynärsuojia. Perjantai-illan harjoituksissa voi käyttää myös avokypärää. 

DH1 & D2 voit osallistua  näihin ryhmiin myös täysjoustosähköpyörällä.

 

Enduro: Trail- tai enduropyörä levyjarruilla, jousto 130–180 mm. Suosittelemme täysjoustopyörää, mutta kokeneet kuskit voivat valita myös jäykkäperäisen trailimasiinan. Myös sähköpyörällä osallistuminen onnistuu. Pakollisia suojavarusteita ovat full face -kypärä ja polvisuojat. Suosittelemme myös selkäpanssaria, mahdollisesti rintasuojaa sekä kyynärsuojia. Perjantai-illan harjoituksissa voi käyttää myös avokypärää. Ota mukaan myös juotavaa ja pientä evästä, päivän aikana voi tulla nälkä! 

Enduro1 & Enduro2 voit osallistua  näihin ryhmiin myös täysjoustosähköpyörällä.

 

XC: Polkuajoon soveltuva enduro- tai XC-pyörä, joustoa 130–150 mm. Voit myös osallistua fatbikella tai jäykkäperäisellä maastopyörällä. Kypärä on pakollinen. Pakkaa hyvin selässä kulkevaan reppuun juomista, evästä ja varaosia (vähintään sisäkumi, mahdollisesti myös vaihtajan korvake). 


E-bike: Täysjoustosähköpyörä, jousto 130–180 mm. Pakollisia varusteita kypärä ja polvisuojat. Ota mukaan laturi tai vara-akku, jotta ehdit lounastauolla ladata itsesi lisäksi ajopelisi.

bottom of page