top of page
Puss Camp – maastopyöräilyvalmennukset ja -tapahtumat Etelä-Suomessa   Hyväntuulisia ja kannustavia valmennuksia ja tapahtumia kaikentasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo kokenut sendaaja!   Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta. Ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa viet maastossa, bike parkissa tai pump trackilla ajamisen uudelle tasolle kaveriporukassa, yritysryhmässä tai vaikkapa yksityisvalmennuksessa! Järjestämme pyöräilyohjauksia myös esimerkiksi koululaisille, polttariporukoille tai osana tykypäivien ohjelmaa.

VALMENNUKSET

Pyöräilyvalmennukset pump trackillä, maastossa ja bike parkeissa


Puss Campin maastopyörä- ja alamäkipyöräilyvalmennuksissa kehityt takuuvarmasti, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo kokenut alamäki- tai enskatykki.

 

Järjestämme hyväntuulisia ja kannustavia, aina tarpeisiin räätälöityjä valmennuksia sekä poluilla että bike parkeissa Etelä-Suomen alueella. Voit vuokrata myös pyörät ja varusteet yhteistyökumppaniemme kautta.


Räätälöidyt maastopyörävalmennukset yksilöille ja pienryhmille

 

Haluatko ottaa maastoajon alkeet haltuun ammattilaisen ohjauksessa? Tai kaipaatko lisää varmuutta ja vauhtia poluille tai alamäkeen? Vai haluatko koota kasaan porukan, jossa opetellaan uusia taitoja yhdessä hyvällä fiiliksellä?

 

Valmennukset räätälöidään aina osallistujien tavoitteiden ja taitotason mukaan. Valmennus voi olla muutaman tunnin tehopaketti tietyn tekniikan työstämiseen tai useamman tapaamiskerran kokonaisuus, jonka aikana käydään monipuolisesti läpi ajamisen eri osa-alueita.

Maastopyöräkokeilut ja pump track -treenit koululaisryhmille

 

Maastopyöräily on hauska tapa liikkua luonnossa! Järjestämme ohjattuja maastopyöräkokeiluja ja pump track -treenejä koululaisille (millä alueella?).  Ryhmät pääsevät tutustumaan pyörän käsittelyn perustaitoihin turvallisesti ja kannustavassa opetuksessa.

 

Virkistyspäivät, polttarit ja yritysryhmät

 

Mikä olisi hauskempi tapa viettää polttareita tai virkistyspäivää kuin ylittää itsensä pyörän selässä! Kannustavassa ja kaikentasoisille kuskeille sopivassa päivässä tutustutaan maastopyöräilyyn poluilla tai bike parkissa.

Kysy myös säännöllisiä valmennuksia yritysryhmille!

bottom of page