DSC_8300.jpg

TREK BIKES

Ride bikes. Feel good. Have fun.


Saamme tuotteidemme avulla ihmiset hymyilemään! Mitä paremmin suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme, sitä useamman ihmisen voimme tehdä iloiseksi. Jokainen hymy, joka avullamme leviää jonkun kasvoille, on voitto liiketoiminnassamme.


Trekin tarina alkoi pienessä tuppukylässä Wisconsinissa, Yhdysvalloissa. Kuten monet muut hyvät ideat, tämäkin tarina alkoi muutaman oluen siivittämästä ideasta. Vaatimattomasta punaisesta ladosta viiden työntekijän voimin yli 40 vuotta sitten alkanut tarina on jatkunut ja kehittynyt vaikuttavaksi tekijäksi maailman pyörämarkkinoilla. 


Perusarvot ovat edelleenkin samat kuin tarinan alkumetreillä, ja Trekin missio onkin:


”Luomme ainoastaan tuotteita, joita rakastamme, tarjoamme ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme ja muutamme maailmaa rohkaisemalla yhä useampia ihmisiä pyöräilemään.”


Trekin valikoimaan kuuluvat polkupyörät pikkuisten tasapainopyöristä, aikuisten kaupunki-, maasto- ja maantiepyöristä laajaan sähköpyörävalikoimaan. Pyöräilyyn kuuluvat osat, lisävarusteet ja vaatteet valmistamme Bontrager-tuotemerkin puitteissa.


Meillä on Suomessa mahtava ja osaava jälleenmyyjäverkosto, jonka avulla levitämme eteenpäin pyöräilyn ilosanomaa — autamme osaltamme parantamaan maailmaa ja ihmisten terveyttä.


Puss Camp on meille yhteistyökumppanina ikään kuin oman mottomme jatkumo. ”Camppi” on positiivisen, iloisen ja kannustavan ilmapiirinsä vuoksi ehdottomasti yksi Suomen hauskimmista pyörätapahtumista. Tunnelma on katossaan vaikka sataisi ja osallistujien riemu uusista onnistumisista on melkein käsin kosketeltavissa.


Ride bikes. Feel good. Have fun. — Pyöräile. Pidä hauskaa. Nauti.

20180811-120493_edited.jpg

CYCLE SERVICE NORDIC

Cycle Service Nordic toimii pohjoismaissa maahantuojana ja jakelijana SRAM polkupyöräkomponenteille. Olemme myös pohjoismaiden SRAM DSD-keskus (Dealer Service Direct).
Cycle Service Nordicin toimistot sijaitsevat Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.
Ensisijainen tavarantoimittajamme on SRAM, joka on pyöräteollisuudessa maailmanlaajuisesti tärkeä tavarantoimittaja laajalla tuotevalikoimallaan niin urbaaniin, kuin maasto- sekä maantiepyöräilyyn. Valikoimaan kuuluu vaihteistot, joustokeulat, jarrut, kammet, kiekot sekä paljon muuta.
SRAM-tuoteperheestä löydät myös seuraavat merkit: ZIPP, ROCKSHOX, AVID, TRUVATIV ja QUARQ.

SRAM-tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu tuotteita myös muilta valmistajilta kuten mm. Spanninga, Muc-Off, Michelin, Zefal, AXA, Tacx, Stronglight, USWE, Orange Seal, Fizik, absoluteBlack, Schwalbe, XLC, Crankborthers..
Asiakaskuntamme koostuu pyöräalan ammattilaisista - pyöräliikkeistä, pyörävalmistajista sekä tukkuliikkeistä. Näin ollen emme myy tuotteitamme suoraan kuluttajille.

DJI_0052.jpg

SAPPEE BIKE PARK

Suomen suosituin Bike Park. Sappeesta löytyy kattavat Bike Park palvelut, vuokrapyöriä ja -varusteita kaiken kokoisille sekä Bike Park-pyöräily opetusta, yksityisopetuksesta ryhmäopetuksiin. Sappeella myös monipuolisesti matkailukeskuspalveluita, kuten majoitus- ja ravintolapalveluita.

  

IMG_8774.jpg

MAINOSRENGIT

25 vuotta alalla toiminut printti- ja webmedian moniosaaja Pirkanmaalta. Suunnittelemme ja toteutamme monipuoliset mainostuotteet yksityisille ja yrityksille. Suunnittelemme yritysilmeitä käyntikorteista ja esitteistä auto- ja ikkunateippauksiin. Valmistamme leikkuriteipit, painetut muotoonleikatut tarrat, kilvet, kyltit ja opasteet. Kauttamme saat myös yrityksellesi yritystekstiilit, kotisivut ja sähköpostiyhteydet. Työmme on laadukasta ja toimimme ripeästi, asiakkaan aikataulujen mukaisesti.

DSC_9407_edited_edited.png

SWITCHBACKS DH AND ENDURO

Maistuisiko ajoloma Espanjassa? Aurinkoa, monipuolisia reittejä, tapaksia ja hyvää aikaa? Jos kyllä, niin Switchbacks on the place to be! Michael ja hänen tiiminsä ovat toimineet etelä-Espanjassa jo noin 20 vuotta ja heidän palveluitaan käyttävät niin pro-kuskit kuin harrastajatkin. Laaja tietämys paikallisista reiteistä ja parhaista taukopaikoista takaa onnistuneen loman. Ajopäivien lomassa saat vinkkejä ajamiseen, ja oppaat auttavat valloittamaan haastavammatkin pätkät! Ajoa kertyy päiviin ruhtinaallisesti, sillä ylämäet kuskataan autoilla ylös ja alamäet nautiskellen pyörällä alas. 
Mieltymyksesi mukaan voit valita joko Malagan DH pätkät tai enduroloman Sierra Nevadan kuvankauniissa Bubionin kylässä. Suositellaanko me? Tottahan totisesti! Switchbacksin vieraana on ollut aina hyvää aikaa, ja he tekevät lomailun helpoksi lentokenttäkuljetuksista lähtien. Vamos!