DSC_7766.jpg

Elise | @misssmallballs

Bike Park Instructor | Professional Advertise Photographer | Organizer

Yrittäjä, ammattikuvaaja, tapahtumajärjestäjä, promoottori ja paljon kaikkea muuta. Joidenkin tahojen mielestä todellinen duracell, ”lähes” aina iloinen ja pikkasen yllätyshullu persoona.  Mutta ennen kaikkea fanaattinen pyöräilyn sekakäyttäjä (forever and ever). 
Vauhti ja ennen kaikkea vaaralliset tilanteet on aina ollut verissä mutta pyöräilyn pariin tuli ajauduttua vasta varttuneemmalla iällä. Näin jälkiviisaana harrastuksen alkutaipaleelle olisi tarvinnut myös itse enemmän ohjausta ja pientä opastusta, jotta kaikkea ei olisi tarvinut oppia kantapään kautta. Vuosien kokemuksen, näkemyksen ja opittujen asioiden myötä intohimo lajia kohtaan on vain kasvanut. Samalla se on herättynyt ajatuksen ja halun auttaa lajin pariin päätyviä uusia harrastajia sekä kokeneempia tarakan kuluttajia kehittymään entistä paremmiksi, varmemmiksi ja taitaviksi kuskeiksi. Turvallisesti, askel askeleelta, hyvällä meiningillä ammattitaitoisen porukan avustukselle. Siitä sai myös alkunsa jo 6 vuoden ikään päässyt Pusscamp!
Päätapahtuman ulkopuolella allekirjoittaneen aika kuluu missäs muuallakaan kuin pyöräilyn parissa. Yrityksille tuotettujen mainosvalokuvausten ja SOME-markkinoinnin lisäksi järjestän Pusscampin alaisuudessa ryhmävalmennuksia, pienryhmävalmennuksia, TYKY-tapahtumia sekä tietysti Bikepark-ohjausta eritasoisille kuskeille. Kaikki tämä maastopyöräilyn ilosanomaa levittäen.

Salla | @salamasalla

Organizer | Teacher | Yoga Instructor | Professional Innostuja

Pakkomielle vai intohimo? Siitä voidaan olla montaa mieltä kun puhutaan mun pyöräilyharrastuksesta, mutta itse ajattelen suhtautuvani pyöräilyyn iloisen intohimoisesti. Eniten minua kiinnostaa alamäkipyöräily ja maastossa rymyäminen. Olen kuitenkin onnellinen kunhan vain pääsen ajamaan – mäkeä, polkua, pumptrackia, maantietä ja erämaaseikkailuja, normipyörällä tai sähköavusteisesti. Kaikki käy! 
Päivätyöni on koulumaailmassa yläkoulun ja lukion opinto-ohjaajana (KM, FM) ja ohjaan myös joogaa. Järjestän oman kalenterini mukaan naisten yhteislenkkejä Suomessa. Puss Campin toiminnassa olen mukana elokuun ajoviikonlopun järjestämisessä. 
Puss Campia olen ollut järjestämässä alusta asti. Toiveenamme on luoda viikonlopun leirielämys, jossa pääsee harjoittelemaan ja kehittämään itseään sekä pitämään hauskaa samanhenkisten ihmisten kanssa. On todella palkitsevaa nähdä osallistujien kasvoilla se sama ilo ja innostus, mitä itse tuntee kun pääsee ajamaan hyvässä porukassa ja viemään taitojaan eteenpäin <3

_DSC4456.jpg
_DSC3779.jpg

Mikko | @miqelcosta

Management assistant at Puss Camp | Product and area sales manager | Organizer

Levoton sielu, yksinäinen susi, maailman positiivisin pessimisti, äärimmäisyyksien mies, surkean huumorin suurkuluttaja... Siinä alkuun muutama termi jotka kuvaavat tähän astista sekä hyvin suurella todennäköisyydellä myös tulevaa elämän taivalta. Päivisin allekirjoittanut toteuttaa Tuote- ja aluemyyntipäällikön virkaa teollisuudessa asiallisesti ja ammattitaitoisesti täydestä sydämestään. Yön pimeinä tunteita heitetään kauluspaidat ja haalarit nurkkaan, tyhjennetään pää kaikesta turhasta ja ajetaan Tampereen ja muun maailman loputtomia polkuja itseään piiskaten ja samalla elämästä nauttien. 


Lycrat vaihtuivat lökäpöksyihin todenteolla 2015 jolloin maastopyöräilyn huuma vei mennessään. Tuntui kuin viimein olisi löytynyt se intohimon kohde joka antaa mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Iso kiitos kuuluu myös loistaville ja upeille ihmisille joiden kanssa on jaettu hienoja hetkiä niin kurakeleissä kuin kuivina kesäpäivinä. Rakkaus lajiin on ja pysyy vaikka välillä vedetäänkin hämärän rajamailla. 


Vuosien myötä vauhdit kasvaa, mäet jyrkkenee, kädet hidastuu ja näkö heikkenee. Mutta ei anneta sen haitata menoa. Kuten elämässä ylipäätänsä, välillä kolisee mutta sen jälkeen painetaan eteenpäin taas kahta kauheammin. Ja kuten joku viisas joskus sanoi: "se ei ole harrastus jos se ei vie kaikkia rahoja".