Puss Camp pyöräilyvalmennus

RYHMÄT

Puss Camp on tarkoitettu kaikentasoisille kuskeille. Tärkeintä on hyvä asenne ja tsemppihenki!

 

Alta löydät tietoa eri ryhmistä ja niiden ohjelmasta. Ryhmää ei voi vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen, joten ostathan lipun siihen ryhmään jossa haluat ajaa. Valmennuksen ohjelma saattaa muuttua keliolosuhteiden sekä ryhmän tason ja toiveiden perusteella. Kaikissa ryhmissä ajetaan riskit minimoiden ja turvallisuus edellä, muistathan siis kuunnella valmentajien ohjeita ja ottaa muut kuskit huomioon!

Rookie: Tämä on ryhmä aloitteleville alamäkipyöräilijöille ja ensi kertaa bike parkiin tuleville. Ei minkäänlaisia osaamis- tai pohjatietovaatimuksia! Ohjelmassa tutustumista täysjoustopyörän ominaisuuksiin sekä ajoharjoituksia tasamaalla, poluilla ja bike parkissa. 

 

DH1: Aloitteleville alamäkikuskeille, jotka ovat jo muutaman kerran käyneet bike parkissa mutta ajavat vielä renkaat maassa. Valmennuksessa käydään läpi ajoasentoa, jarruttamista, mutka-ajoa ja turvallista bike park -ajoa.

 

DH2: Kokeneemmille alamäkikuskeille, jotka ovat jo ajaneet bike parkeissa sekä tutustuneet droppeihin ja mahdollisesti pieniin hyppyreihin. Viikonlopun teemoina ajolinjojen suunnittelu, mutka-ajoa, hypyt ja dropit.

 

DH3: Ryhmä kokeneille sendaajille! Viikonlopun aikana haetaan lisää varmuutta ja vauhtia ajamiseen tekniikkatreeneillä ja ylitetään itsensä Sappeen haastavimmilla radoilla.


Enduro1: Ryhmä hieman maastossa ja metsässä ajaneille kuskeille. Viikonlopun aikana seikkailemme Sappeen rinnebaanoilla sekä metsän enduroreiteillä. Valmennuksessa käydään läpi ajoasentoa, jarruttamista, mutka-ajoa ja hissin käyttöä. Osa siirtymistä tehdään myös lihasvoimin.


Enduro2: Ryhmä maastossa jo ajaneille mutta lisää tekniikkaa ja vauhtia kaipaaville kuskeille. Valmennuksessa käydään läpi ajoasento, jarrutukset, mutka-ajo sekä helppoja teknisiä polkuja. Viikonlopun aikana seikkailemme Sappeen rinnebaanoilla sekä metsän enduroreiteillä.


Enduro3: Ryhmä vuosia jo ajaneille kuskeille, jotka haluavat lisää varmuutta haastaville poluille. Valmennuksessa käydään läpi ajoasentoa, jarruttamista, mutka-ajoa sekä haastavia teknisiä polkuja. Viikonlopun aikana seikkailemme Sappeen rinnebaanoilla sekä metsän enduroreiteillä.


XC1: Tämä ryhmä sopii maastopyöräilyn hiljattain aloittaneille. Hajoittelemme polkuajoa ja tekniikkaa Sappeen lähipoluilla, fokuksessa ajoasento, jarruttaminen ja mutka-ajo. Tässä ryhmässä ei ajeta bike parkissa eikä tarvita hissilippua.

 

XC2: Ryhmä pyörän käsittelyä jo hieman osaaville kuskeille, joilla on myös kuntoa koko päivän ajamiseen. Hajoittelemme polkuajoa ja tekniikkaa Sappeen lähipoluilla, fokuksessa ajoasento, jarruttaminen ja mutka-ajo. Tässä ryhmässä ei ajeta bike parkissa eikä tarvita hissilippua.

 

XC3: Tässä ryhmässä ajetaan kovaa ja haetaan lisää teknistä varmuutta. Hajoittelemme polkuajoa ja tekniikkaa Sappeen lähipoluilla, fokuksessa ajoasento, jarruttaminen ja mutka-ajo. Tässä ryhmässä ei ajeta bike parkissa eikä tarvita hissilippua.


E-BIKE: Sähköpyöräilijöiden ryhmä. Harjoittelemme monipuolisesti ajotekniikkaa ja maaston lukemista. Sähköpyörän ominaisuuksien optimaalinen käyttö. Leirin aikana tutuksi tulevat niin mäkinousut kuin alamäkeen ajaminen.