top of page
Puss Camp – maastopyöräilyvalmennukset ja -tapahtumat Etelä-Suomessa   Hyväntuulisia ja kannustavia valmennuksia ja tapahtumia kaikentasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo kokenut sendaaja!   Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta. Ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa viet maastossa, bike parkissa tai pump trackilla ajamisen uudelle tasolle kaveriporukassa, yritysryhmässä tai vaikkapa yksityisvalmennuksessa! Järjestämme pyöräilyohjauksia myös esimerkiksi koululaisille, polttariporukoille tai osana tykypäivien ohjelmaa.

MIKÄ PUSS WEEKEND?

Puss Weekend 4.-6.8.2023 on rento alamäki- ja maastopyöräilyleiri täysi-ikäisille naisille. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset kuskit. Löydät oman tsemppaavan porukkasi, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä, kokeneempi polkutykittelijä tai kovan luokan alamäkisendaaja!

 

Luvassa on urheilun, itsensä voittamisen, naisenergian ja hervottomien läppien lisäksi häikäilemättömän siistejä yllätyksiä ja palkintoja. Perjantai-ilta alkaa tasamaan tekniikkatreeneillä, koko lauantai vietetään poluilla sekä mäessä, ja sunnuntaina luvassa on freeride-koulu sekä mahdollisuus koeajaa eri merkkien pyöriä.

 

Vuoden 2023 Puss Weekendille saapuu ennennäkemättömän paljon näytteilleasettajia. Pääset tutustumaan eri merkkien uusimpiin pyörämalleihin, koeajamaan ajopelejä ja täydentämään varustevarantoja mahtavilla tuotteilla!

 

PUSS WEEKEND 9.-11.8.2024

Ennakkoliput 7.8.2023 kello 20

Loput liput 8.4.2024 kello 20

Tsekkaa ryhmien kuvaukset ja varaa paikkasi,

liput viedään joka vuosi käsistä!

Huomioithan, että et voi vaihtaa ryhmää lipun ostamisen jälkeen.

 

Leirin hinta on 149 €. Hinta ei sisällä hissilippua, vakuutusta tai mahdollisia vuokravarusteita tai majoitusta ja ruokailuja. Majoituksista ja vuokravarusteista voit tiedustella Sappee Resortista.

Tapahtumaan ei käy liikuntaetu. Ennen sitä ilmoittelemme tapahtumaan liittyvistä uutisista somekanavissamme (erityisesti Facebookissa), pysy kuulolla!

Tapahtumassa noudatetaan annettuja viranomaisohjeita koronaviruksen suhteen. Jos tapahtuma joudutaan perumaan uusien rajoitusten vuoksi, siirrämme ostetut liput tuleviin vastaavanarvoisiin valmennuksiin. Tällaisen tilanteen sattuessa tiedotamme asiasta lipun lunastaneita erikseen.

bottom of page