top of page
Puss Camp pyöräilyvalmennukset

MIKÄ PUSS CAMP?

Puss Camp järjestää hyväntuulisia ja kannustavia valmennuksia ja tapahtumia kaikentasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo kokenut sendaaja. Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta.

 

Puss Camp perustettiin vuonna 2015. Elise Kulmala ja Salla Oksanen olivat innokkaita alamäkipyöräilijöitä, jotka ihmettelivät, miksei harrastuksen parissa ollut enemmän naisia. Syntyi idea pelkästään naisille suunnatusta pyröräilyleiristä, Puss Weekendistä, jonne kaikentasoiset kuskit voisivat tulla ajamaan ja ylittämään itsensä hyvässä seurassa. 

 

Puss Weekendistä tuli välitön menestys. Huomasimme myös, että ajotaitojen opettelulle kannustavassa ohjauksessa oli paljon kysyntää, ja aloimme järjestää kaikille avoimia pyöräilyvalmennuksia ympäri Suomea. Meille on tärkeää, että jokainen kuski taustasta riippumatta oppii analysoimaan omaa ajamistaan, taitotasoaan ja riskien ottamista. Näin luomme kannustavaa ja turvallisempaa ajokulttuuria.

 

Vuosien varrella Puss Campin valmennuksiin ja tapahtumiin on osallistunut satoja kuskeja koululaisista kokeneisiin kisaajiin. Vuoden päätapahtuman Puss Weekendin lisäksi järjestämme räätälöityjä pyöräilyvalmennuksia niin harrastajille, koululaisille kuin yritysryhmille.

Haluatko kuulla lisää Puss Campista tai valmennuksista? Ota yhteyttä!

bottom of page