top of page
Puss Camp – maastopyöräilyvalmennukset ja -tapahtumat Etelä-Suomessa   Hyväntuulisia ja kannustavia valmennuksia ja tapahtumia kaikentasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo kokenut sendaaja!   Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta. Ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa viet maastossa, bike parkissa tai pump trackilla ajamisen uudelle tasolle kaveriporukassa, yritysryhmässä tai vaikkapa yksityisvalmennuksessa! Järjestämme pyöräilyohjauksia myös esimerkiksi koululaisille, polttariporukoille tai osana tykypäivien ohjelmaa.

MAJOITUS

Jokainen osallistuja vastaa oman majoituksensa järjestämisestä.

 

Puss Mansion -yhteismökit ovat kätevin keino majoittua Sappeella – ja ehdottomasti paras tapa tutustua muihin mimmeihin! Voit varata oman paikkasi yhteismökillä Sappeen myyntipalvelusta. Kerro, että olet tulossa Puss Campille, niin sinut sijoitetaan mökkiin muiden leiriläisten kanssa. Mökkipaikan maksettuasi saat lähempänä tapahtumaa sähköpostiisi tiedon, missä mökissä majoitut.

 

Sappeella on tarjolla myös kattavasti muuta majoitusta, jos haluat ottaa mökin kaveriporukalla tai majoittua Chaleteissa mukavasti omassa rauhassa. Sappeelta löytyy myös leirintäalue, jos karavaanarielämä tai telttailu on sinun juttusi. Löydät lisää tietoa mahdollisuuksista Sappeen sivuilta.

 

Tiedustelut ja varaukset:

Sappeen Myyntipalvelu

arkisin 9-16

laskettelukaudella arkisin 9-19.30

Puh: 0207 559970 tai 0207559975

email: sappee@sappee.fi tai majoitus@sappee.fi

bottom of page