top of page
_DSC1211.jpg

LEGIT WEEKEND

Meri-Teijo Bike Park 11.-12.6.2022

Naisille, tytöille, miehille, pojille sekä junnuille.

Aloittelijasta expertiin erilaisia valmennusryhmiä

viikonlopun aikana.

Valmentajina Elise Kulmala, Petteri Leivo,

Juuso Mäenpää, Leo Kokkonen sekä Jasmin Kansikas.

Ryhmät löydät meidän verkkokaupasta.

 

Fillaritallin huoltoauto paikanpäällä, pikku huollot

sekä korjaukset Puss Camp

rannekkeella ilmaiseksi. Maksat vain osista.

 

Näytteilleasettajat:

- Trek Bikes

- Pole Bicycle

- Diamond Bikes

- Liv Bikes

  • HUOM!

    Valmennuksen hinta ei sisällä hissilippua, pyörää eikä varusteita. Nämä voit varata Meri-Teijo Bike Parkista. Ilmoittautuneita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, huolehdithan siis tarvitsemastasi vakuutusturvasta itse.

    Osallistumismaksua ei palauteta vaikka henkilö on estynyt. Osallistumisoikeuden siirtämisestä on ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen valmennusta.

  • Jos lipun saaja on eri kuin ostaja, kirjoitathan lisätietoihin kenelle lippu on ostettu ja lipun saajan sähköpostiosoite. 

    Jos myyt ostamasi lipun eteenpäin, laitathan meille tiedon sähköpostilla info@pusscamp.com. Lisää viestiin lipun ostajan nimi ja sähköpostiosoite. Liput käyvät vain niihin ryhmiin, mihin ne on ostettu, eli ryhmän vaihtoa ei voi tehdä lippua edelleen myydessä.

Noudatamme annettuja viranomaisohjeita koronaviruksen suhteen. Jos joudumme perumaan uusien rajoitusten vuoksi, siirrämme ostetut liput tuleviin vastaavanarvoisiin valmennuksiin. Tällaisen tilanteen sattuessa tiedotamme asiasta lipun lunastaneita erikseen.

Lipun voi lunastaa myös liikuntaedulla, katso tarkat ohjeet tästä:

bottom of page