DSC_7766.jpg

007 WEEKEND

Hissipyöräilyvalmennustapahtuma

Kalpalinna Bike Parkissa 14.5.2022

Kauden ensimmäinen hissipyöräilyvalmennus naisille & tytöille.

K-15

Ennakkoliput tulevat myyntiin 10.2.2022 kello:20 verkkokauppaan

Lippuja rajattu määrä.

Valmennuslipun hinta 99€ sis.alv24%

Lisäinfoa on tulossa.

  • HUOM!

    Valmennuksen hinta ei sisällä hissilippua, pyörää, varusteita eikä majoitusta. Nämä voit varata Kalpalinna Bike Parkista. Ilmoittautuneita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, huolehdithan siis tarvitsemastasi vakuutusturvasta itse.

    Osallistumismaksua ei palauteta vaikka henkilö on estynyt. Osallistumisoikeuden siirtämisestä on ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen valmennusta.

  • Jos lipun saaja on eri kuin ostaja, kirjoitathan lisätietoihin kenelle lippu on ostettu ja lipun saajan sähköpostiosoite. 

    Jos myyt ostamasi lipun eteenpäin, laitathan meille tiedon sähköpostilla info@pusscamp.com. Lisää viestiin lipun ostajan nimi ja sähköpostiosoite. Liput käyvät vain niihin ryhmiin, mihin ne on ostettu, eli ryhmän vaihtoa ei voi tehdä lippua edelleen myydessä.

Noudatamme annettuja viranomaisohjeita koronaviruksen suhteen. Jos joudumme perumaan uusien rajoitusten vuoksi, siirrämme ostetut liput tuleviin vastaavanarvoisiin valmennuksiin. Tällaisen tilanteen sattuessa tiedotamme asiasta lipun lunastaneita erikseen.

Lipun voi lunastaa myös liikuntaedulla, katso tarkat ohjeet tästä:

 

Kalpalinna Bike Parkista vuokrapyörät sekä varusteet camppiläisille.

0400-913461

Muista varata ajoissa, pyöriä sekä varusteita rajattu määrä.