top of page
Puss Camp – maastopyöräilyvalmennukset ja -tapahtumat Etelä-Suomessa   Hyväntuulisia ja kannustavia valmennuksia ja tapahtumia kaikentasoisille kuskeille, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai jo kokenut sendaaja!   Me uskomme, että pyöräilyn pitää olla hauskaa ja siitä saavat nauttia kaikki iästä, sukupuolesta ja urheilutaustasta riippumatta. Ammattitaitoisten valmentajiemme ohjauksessa viet maastossa, bike parkissa tai pump trackilla ajamisen uudelle tasolle kaveriporukassa, yritysryhmässä tai vaikkapa yksityisvalmennuksessa! Järjestämme pyöräilyohjauksia myös esimerkiksi koululaisille, polttariporukoille tai osana tykypäivien ohjelmaa.

HYVÄ TIETÄÄ

PUSS WEEKEND 9.-11.8.2024

Ennakkoliput 7.8.2023 kello 20

Loput liput 8.4.2024 kello 20

Tsekkaa ryhmien kuvaukset ja varaa paikkasi,

liput viedään joka vuosi käsistä!

Huomioithan, että et voi vaihtaa ryhmää lipun ostamisen jälkeen

Lipun ostaminenRyhmää ei voi lipun ostamisen jälkeen enää vaihtaa, joten ilmoittaudu juuri siihen ryhmään jossa haluat ajaa! Jos lipun saaja on eri kuin kirjoitathan lisätietoihin kenelle lippu on ostettu ja lipun saajan sähköpostiosoite.

 

Leirin hinta ei sisällä hissilippua, ruokailuja tai majoitusta. Tapahtumaan ilmoittautuneita ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän toimesta, joten huolehdithan tavitsemastasi vakutuusturvasta itse. Osallismaksua ei palauteta, jos et pääsekään leirille.

 

Osallistumisoikeuden siirtäminen

Jos myyt ostamasi lipun eteenpäin, laitathan meille tiedon sähköpostilla info@pusscamp.com. Lisää viestiin lipun ostajan nimi ja sähköpostiosoite. Lippu käy vain ryhmään johon se on ostettu, eli ryhmän vaihto ei ole mahdollista lipun edelleenmyynnin yhteydessä.

 

Huom! Osallistumisoikeuden siirtämisestä on ilmoitettava viimeistään 48 tuntia ennen tapahtuman alkua.


Vuokravarusteet

Sappee Bike Park vuokraa pyöriä ja suojavarusteita. Jos tarvitset leirille pyörän niin toimi nopeasti, vuokravälineet varataan nopeammin kuin leirin liput! Voit myös kysyä pyörää vuokralle tuttaviltasi tai Facebookissa ryhmässä nimeltä Rymynaiset.

 

HUOM! Puss Camp ei vastaa pyörien vuokrauksesta tai lainaamisesta. Jokainen leirille osallistuja huolehtii itse siitä, että hänellä on sopiva välineistö käytössään. Vuokraukset ja lainaukset ovat aina vuokraajan ja vuokralle antajan välisiä sopimuksia, eikä Puss Camp toimi välittäjänä.


Hissiliput

Hissiliput eivät kuulu Puss Campin hintaan. Hissilipun voi ostaa Sappeen vuokraamosta leirin ajaksi – pidä silmät auki myös mahdollista kausikorttitarjousta varten! Hissilippu ladataan Axess-sirukortille, joka ei kuulu hissilipun hintaan. Ota siis vanha korttisi mukaan jos sinulta sellainen löytyy. Kortteja voi myös ostaa Sappeen vuokraamosta.

 

E-bike-ryhmäläiset voivat ostaa sähköpyörien rinnelipun Sappeen vuokraamosta.

 

XC-ryhmät eivät aja bike parkissa eivätkä näihin ryhmiin osallistujat siis tarvitse hissilippua.


Ruoka

Sappeella nälkäisiä leiriläisiä palvelee rinneravintola Huippu. Lauantaina voit ostaa monipuolisen lounaan buffetista ja tulla leiriläisille laaditulle illalliselle Huippuun. Myös ravintola Vohveli palvelee yömyöhään.

 

Muista ottaa päivän ajaksi vettä ja evästä mukaan. Etenkin jos päivä on kuuma, vettä kuluu paljon. XC- ja ebike-ryhmäläiset viettävät aikaa kauempana rinneravintolasta, joten ota evästä ja juotavaa mukaan reppuun. Ilmoita päivän aikana ryhmäsi vetäjälle, jos sinun pitää pitää evästauko.

 

Jos majoitut viikonlopun yli Sappeella, huomioithan, ettei keskuksella ole omaa ruokakauppaa.

 

Saapuminen Sappeelle

Sappeen Matkailukeskus sijaitsee Pälkäneellä Sappeen kylässä, Hämeenlinnasta 65 km pohjoiseen, Tampereelta 50 km kaakkoon. Helsingin suunnasta ripein ajoreitti kulkee Hämeenlinnan (E12) ja Pälkäneentien kautta (57) kautta.

 

Parkkipaikat sijaitsevat Ravintola Huipun ja vuokraamon vieressä. Sähköautojen latauspisteet löytyvät Sappee Chalets- huoneistohotellin vieressä olevalta parkkipaikalta.

 

Sappeelle on hankala päästä julkisilla kulkuneuvoilla, mutta kimppakyytejä löytyy varmasti! Huutele kyytiläisiä tai kyydinottajia esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivulla tai Rymynaiset-Facebook-ryhmässä!


Ensiapu

Ensiapu on paikalla perjantaista sunnuntaihin. EA-pisteen löydät Sappee Bike Parkin pyörävuokraamon alakerrasta, Ravintola Huipun rakennuksesta.

 

Jokaiselle valmentajalle ja tapahtuman henkilökunnalle on jaettu tapahtuman aikana käytössä oleva EA-ryhmän puhelinnumero, josta avun tavoittaa heti. Jos sinulle sattuu jotain pientäkin vahinkoa tapahtuman aikana, voit käydä tarkistuttamassa tilanteen ja puhdistamassa haavat EA-pisteellä. Puss Campilla yleisin EA-ryhmän huomiota vaatinut vahinko on erilaiset naarmut ja ruhjeet, joilta voit välttyä käyttämällä suojia ja asianmukaisia ajovarusteita.


Vakuutukset

Leiriläisiä ei ole vakuutettu tapahtuman puolesta. Jokainen tapahtumaan osallistuja huolehtii siis omasta vakuutuksestaan ja sen riittävyydestä. Eri vakuutusyhtiöt ovat määritelleet alamäkipyöräilyn ja maastopyöräilyn eri tavoilla vakuutusehdoissaan. Tarkista vakuutuksesi kattavuus ennen leirille saapumista!

bottom of page