Fillarileiri mimmeille, ja VAIN mimmeille.
6.–8.8.2021 Sappeen pyöräilykeskus, Pälkäne.

Puss Camp on täysi-ikäisille naisille tarkoitettu enduro-, xc-, e-bike ja dh-pyöräilyleiri.
Leirillä pääset takuuvarmasti ajamaan oman tasoistesi kanssa, olit sitten ensimmäistä kertaa kokeilemassa tai jo aktiivisesti harrastava kisakuski – tai mitä tahansa näiden kahden väliltä. 


2021 Puss Camp järjestetään kolmen päivän tapahtumana Sappee Bike Parkissa, joka tarjoaa loistavat puitteet lajin harrastamiselle sekä leirillä viihtymiselle. 
Luvassa on urheilun, itsensä voittamisen, naisenergian ja hervottomien läppien lisäksi häikäilemättömän siistejä yllätyksiä, kuten palkintojenjakoa ja ylläriohjelmaa.
Edes omat varusteet eivät ole aivan

pakollisia, sillä Sappeelta voi vuokrata sekä suojat että pyörän. Koska varusteita kuitenkin erittäin rajallinen määrä, varaukset kannattaa tehdä ajoissa. Puss Campin virallisilta yhteistyökumppaneilta voit ostaa jo etukäteen tarvitsemasi varusteet erikoistarjouksin ja näin varmistaa että varusteet ovat juuri sinulle parhaat mahdolliset!


Ruokahuolto hoituu heittämällä, sillä Sappeen matkailukeskuksen Huippu-ravintolassa saa aamupalaa, lounasta ja jopa iltasella ruokaa. Leiriläisille Sappeella majoittumisesta tulossa erityistarjous.

Ennakkolipu tulevat myyntiin 5.12.2020 kello:20
Loput liput tulevat myyntiin 1.6.2021 kello:20. Ennen

sitä ilmoittelemme tapahtumaan liittyvistä uutisista somekanavissamme (erityisesti Facebookissa), pysy kuulolla!

pusscamp_107.JPG
pusscamp_217.JPG
pusscamp_237.JPG
pusscamp_209.JPG
pusscamp_70.JPG
pusscamp_127.JPG
pusscamp_211.JPG
pusscamp_193.JPG
pusscamp_213.JPG
pusscamp_264.JPG
pusscamp_262.JPG
pusscamp_22.JPG
20190810-133600_edited.jpg
20190810-133599_edited.jpg
pusscamp_243_edited_edited.jpg
 

ROOKIE, ENDURO, XC-, E-BIKE JA DH

Sinulle, joka haluat kehittää ajamistasi tai päästä kokeilemaan uutta harrastusta turvallisesti. 
PUSS CAMP naisten maastopyöräilyleiri järjestetään 6.-8.8.2021 Sappee Bike Parkissa. 

Lisäksi Puss Camp tarjoaa erilaisia tapahtumia pyöräilyn parissa. Tarjoamme Bikepark -valmennusta tilauksesta yksityishenkilöille tai pienille ryhmille. Keväällä 2020 mukaan tulee myös valmennukset junioreille. Toiveiden mukaan voimme toteuttaa erilaisia paketteja kuten valmennusta harrastajille, tutustumista bikepark ajoon hissiavusteisesti, sekä myös ajo-opetusta esimerkiksi syntymäpäiviin ja polttariporukoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! Toimintamme painottuu kevään, kesän ja syksyn ajalle.

Puss Camp Downhill

DOWNHILL

Alamäkipyöräily eli downhill. Vauhtia, hyppyjä ja droppeja, kuitenkin aina ryhmän tason mukaan. Aloittelevat harjoittelevat pienemmällä ilmalla, kokeneempien ryhmien hyppyrit tähtäävät kuuhun! Sappee Bike Parkin keskeisimmät radat joissa mukana niin koneella tehtyä reittiä kuin luonnonmukaisempaakin ajamista. Sisältää vähiten polkemista! DH-ryhmäläisille tulee Sappeen ankkurihissi tutuksi ja sitä harjoitellaan, jos hissillä nouseminen ei sinulle vielä ole tuttua. Send it!

ENDURO

Nimensä mukaisesti hieman enemmän kestävyyttä vaativa laji, jossa haasteena luonnonmukaiset reitit kivineen ja juurineen. Käytetään osittain samoja reittejä kuin DH-ryhmissäkin, mutta hyödynnämme myös Sappeen rinteitä ympäröiviä pätkiä. Pätkät voivat sisältää myös pieniä ylämäkiä. Enduro on hauskaa – polkemisesta huolimatta! Ryhmässä harjoitellaan hissin käyttöä mutta osa siirtymistä tehdään myös lihasvoimin.

pusscamp_41.JPG
Puss Camp XC

XC

…eli crosscountry, eli maastossa poluilla polkemista. Ei sisällä hissinousuja ja tässä ryhmässä pyörät ovat liukasliikkeisiä, lyhyemmällä joustolla varustettuja täysjoustopyöriä tai jäykkäperäisiä maastopyöriä. XC-ryhmä harjoittelee tekniikkaa ja maastoajoa Sappeen ympäristössä erilaisilla poluilla. Tässä ryhmässä kasvaa kestävyys sekä nälkä – otathan mukaan juomarepun jossa on päivälle sopivasti juomaa ja evästä sekä tarvittavia varaosia pyörääsi.

  

E-BIKE

Tämä ryhmä on täynnä virtaa! Nimensä mukaisesti ajamme tässä ryhmässä sähköpyörillä. Harjoittelemme sähköpyörillä ajotekniikka monipuolisesti ja harjoittelemme lukemaan maastoa niin, että opimme käyttämään pyörän tehoja hyödyksemme. Päivän aikana tulevat tutuksi mäkinousut kuin myös alamäkeen ajaminen. Keskitymme perusajotekniikkaan ja taitojen monipuoliseen kehittämiseen. Ryhmään osallistujilla tulee olla täysjoustosähköpyörä käytössään.
Lounastauolla sinun on mahdollista ladata itseäsi ja pyörääsi, otathan pyörääsi sopivan laturin mukaan tai vaihtoehtoisesti pyörään sopivan vara-akun

DSC_7742.jpg
Puss Camp Rookie

ROOKIE

Ryhmän jäseniä yhdistävät kaksi asiaa – se, että kaikki ovat aivan supereita ja myös se, että ryhmän jäsenet ovat maastopyöräilyssä aivan aloittelijoita. Ryhmässä ei ole vaatimuksia ennakkoon hankituille tiedoille tai taidoille. Ja mikäs sen parempaa, pääsemme yhdessä tutustumaan uuteen harrastukseen! Ilmoittaudu siis tähän ryhmään, jos haluat aloittaa päiväsi tutustumalla täysjoustopyörän ominaisuuksiin tasamaalla. Kun varmuus ja taidot kasvavat, siirrymme myös superaloittelijoiden kanssa bikeparkin reiteille. Lähde siis mukaan reippaalla ja ennakkoluulottomalla asenteella, hyvä tästä tulee! Varoitus: uusi harrastus tulee viemään mennessään

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020  Puss Camp